City Skin Overnight Detox Moisturizer

97.50

City Skin Overnight Detox Moisturizer

( Dr. Murad )

Beschrijving

De City Skin Overnight Detox Moisturizer van Dr. Murad is een baanbrekende formule die de huid voorziet van een Detox effect. De huid wordt ontgift, schadelijke stoffen en vrije radicalen worden geneutraliseerd en de huid wordt sterker en helderder. Vrije radicalen –extern door het milieu en intern door stress- veroorzaken tekenen van huidveroudering, vale huid, fijne lijntjes en rimpels doordat ze de cellen en zo ook de huidlagen aantasten.

De formule bestaat uit de volgende actieve stoffen:

Malrove stamcellen – ontgift de huid door giftige stoffen te neutraliseren en het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en verdedigingssysteem te optimaliseren.
Botanische blend van zonnebloem, komkommer en gerst – verstrekt de vochtbarrière van de huid om vervuiling gerelateerde uitdroging te herstellen, de jeugdige textuur te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels gladder te maken.
Vitamine C – gaat de strijd aan met tekenen van huidveroudering door de huid op te lichten, de teint egaler te maken en zonschade te corrigeren.

Geschikt voor welke huidtype?

  • normaal
  • gecombineerd
  • droog
  • gevoelig

Gebruik: ‘s Avonds. Breng de City Skin Overnight Detox Moisturizer aan op een schone huid na het gebruik van stap 2 (serum) van Murad. De hygiënische pompverpakking doseert ideaal en zuinig.

Extra informatie

huidtype

droge huid, Gecombineerd, Gevoelig, Normaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “City Skin Overnight Detox Moisturizer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *